Länstrafiken Kronoberg söker en Kvalitetskontrollant

Publicerad den 14-08-27


Regionförbundet södra Småland har till uppgift att stärka samarbete och verka för utveckling och hållbar tillväxt i Kronobergs län. Vi är ett samverkansorgan och regional kollektivtrafikmyndighet. Regionförbundet har ca 150 anställda och sitter i Videums lokaler vid Linnéuniversitetet.

 

Inom regionförbundet finns Länstrafiken Kronoberg som ansvarar för den lokala och regionala kollektivtrafiken i Kronobergs län. Länstrafiken ansvarar även för samordning av andra trafikuppdrag efter särskild överenskommelse med respektive kommun eller landsting. Länstrafiken Kronoberg kör inte själv bussar och tåg, utan all trafik utförs av fristående entreprenörer som upphandlas i konkurrens.

 

Länstrafiken Kronoberg söker en Kvalitetskontrollant

 

Som kvalitetskontrollant arbetar du främst med kvalitetskontroll av fordon som upphandlats av Länstrafiken Kronoberg. Du kommer också bland annat lösa tekniska problem, inspektera hållplatser, sköta hållplatstoppar och informationstavlor samt arbeta med olika fordonsfrågor.

 

Du arbetar mycket på egen hand men samarbetar också med övriga medarbetare på avdelningen och träffar många anställda hos våra entreprenörer. Du reser näst intill dagligen runt i länet med bil.

 

Du som söker ska ha B-körkort och erfarenhet av liknande arbete.

 

Vi värnar om mångfald och jämställdhet och välkomnar alla att söka, oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och på heltid. Tjänsten är placerad inom vår trafikavdelning.

 

Tillträde snarast.

 

Har du några frågor om tjänsten, vänligen kontakta:

Patrik Tidåsen, Trafikchef 0470-72 75 62.

Fackliga representanter: Eva-Lena Klang, Vision 0470- 77 85 03 eller
eidi Samuelsson, SACO, 0470-77 86 02

 

Ansökan:

Sista ansökningsdag är den 10 september 2014. Ansökan skickas till info@rfss.se eller Regionförbundet södra Småland, Videum, 351 96 Växjö

x